Maak kennis met onze coaches

Tope Tegoare is een samenwerking tussen verschillende partners binnen het hulpverleningslandschap. Door onze expertise samen te brengen kunnen we hulp op maat aanbieden.

Anke - Jongerencoach

Hey! Ik ben Anke, een van de jongerencoaches binnen Tope Tegoare. Ik geloof dat iedereen sterktes en talenten heeft. Door jou ondersteuning, het nodige duwtje in de rug of een luisterend oor te bieden, hoop ik dat we jouw dromen en talenten optimaal tot uiting kunnen laten komen! Ik zal naast je staan en samen met jou de nodige weg bewandelen, alle obstakels inclusief. Ik sta steeds klaar met een glimlach, af en toe een grapje en vooral een dosis enthousiasme! 

Tatjana - Jongerencoach

Mijn naam is Tatjana en net als mijn fantastische collega’s ben ik (jongeren)coach binnen TopeTegoare. Waarom ik deel uitmaak van dit team? Omdat ik graag mensen (vooruit) help. Ik weet het, de standaardzin van een sociaal werker, maar van mij is het echt zo! Anderen helpen, ondersteunen, een duwtje geven in de juiste richting en/of een luisterend oor bieden is wat ik heel graag doe. Zeker als je iemand bent zoals ik die wil streven naar rechtvaardigheid en respect voor iedereen. Met deze gedachten wil ik binnen TopeTegoare mensen ondersteunen en sturen in de juiste richting, maar ook laten inzien dat er een positieve uitkomst kan zijn voor iedereen.

Nando - Jongerencoach

Ik ben Nando, jongerencoach binnen Tope Tegoare. Ik ben in dit project gestapt omdat ik graag aan de slag ga met jongeren en hen graag het nodige duwtje in de rug geef. Ik kijk er naar uit om met de jongeren een leuk en leerzaam traject af te leggen. Wanneer ik niet aan het werk ben kan je mij meestal terugvinden op een concert of in de zetel met een goed boek.

Laura - Jongerencoach

Heyhey, Laura hier.  Ook ik ben jongerencoach binnen het project Tope Tegoare. Ik koos voor dit project omdat ik het belangrijk vind om mensen te helpen en ondersteunen. Waarvoor kan je bij mij terecht? Ik luister naar je ondersteuningsnood en ga dan samen met jou creatief aan de slag om tot oplossingen te komen. Ikzelf hou van wandelen in de  natuur: alleen of samen met mijn labrador, eten maken en daarna ook opeten, sporten, duiken en wetenschap. Denk je dat ik je wel verder kan helpen om stappen te zetten dan contacteer je ons maar. Tot snel voor een babbelke!

Louana - Jongerencoach

Hey! Ik ben Louana, jongerencoach binnen TopeTegoare. Mensen kennen mij als een 22 jarige, goedlachse meid die graag een babbeltje slaat. Ik koos voor dit project omdat de doelgroep jongeren mij enorm aanspreekt, dit door mijn jonge leeftijd gepaard met het nodige inlevingsvermogen. Het fascineert me hoe ieder persoon anders is en dan ook een verschillende rugzak met zich meedraagt. Graag ga ik ‘tope’ met de jongeren aan de slag om hen begeleiding en ondersteuning te bieden op tal van levensdomeinen om zo te streven naar een positieve uitkomst voor elk van hen. Ik heb alvast geen spijt dat ik deze uitdaging binnen mijn organisatie ben aangegaan!

Gwenny - Jongerencoach

Heyla! Mijn naam is Gwenny. Benieuwd naar wie ik ben, hieronder al een klein tipje van de sluier.  Hobby’s? Volleybal, padel, feestjes organiseren & zelf eens ’t zwien deur de bieten joagen. Als ik een reisje kan doen met een avontuur erbij ga ik dat zeker niet uit de weg.. Mijn favoriete quote? Wie niet waagt, niet wint!  Tof weetje over mezelf? Mijn zoontje gaf een groeifeest (aka lentefeest), het was een hele warme dag en wij wonen dicht aan de IJzer. Mijn zoontje wou zwemmen in de IJzer, iedereen deed zijn zwembroek aan en ik ben in mijn bloten in de IJzer gesprongen en heb nog een kilometer gezwommen. Ik ben voorstander van open en eerlijke communicatie en fouten maken is voor mij dik ok, zolang we er maar allemaal uit leren.  Het leven is al serieus genoeg, dus regelmatig leute maken is een must!

Senta - Jongerencoach

Mijn naam in Senta. Wanneer het project TopeTegoare aan mij werd voorgesteld was ik meteen enthousiast. Het is vooral de bedoeling dat we samen nieuwe dingen ontdekken & bereiken, jouw kwaliteiten en talenten nog beter leren kennen. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om samen met jou op stap te gaan en hopelijk wat zaken te kunnen verbeteren waardoor het leven er voor jou nog mooier kan uitzien. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven zou dit het best lukken met de volgende woorden; sociaal, luisterend oor, doorzetter, groot hart voor mens en dier, werker en non stop babbelaar. Tot binnenkort misschien. 

Jean-Marie - jongerencoach

Hallo, mijn naam is Jean Marie en sinds begin oktober maak ik deel uit van Tope Tegoare. Iedereen is uniek! Ik geloof in de kracht van het individu, de verbinding tussen mensen en het feit dat elkeen op elk moment in zijn of haar leven kan beslissen om het anders te doen. Jij alleen kunt het maar je kunt het niet alleen. Ik wil je graag vergezellen op de tocht om schouder aan schouder jouw doelen te stellen en te bereiken. Daarnaast ben ik iemand die graag lacht en plezier maakt en ik ben fan van Club Brugge. Tot binnenkort?

 

Nele - Projectopvolger & jongerencoach

Ik ben Nele Willem en jongerencoach binnen Tope Tegoare. Mensen kennen mij als een spring in het veld, een vlotte babbelaar en vooral een goede luisteraar. Elk met onze eigen rugzak en ons eigen verhaal, onze plaats vinden in het leven, dat is een uitdaging die ik heel graag met jou aan ga.

 

Onze kernpartners

Onze samenwerkingen