Ieder zijn pad, ieder zijn ervaring

Lees hier de getuigenissen over hoe anderen Tope Tegoare ervaren.

Tope Tegaore

Junder mening

#sociaal werker

“Eindelijk een project afgestemd op de noden van de meest kwetsbare jongeren in onze maatschappij. De groep die wij van achter onze bureau steeds opnieuw verliezen…”

#maatschappelijk werker

“Tope Tegoare werkt echt verbindend, net zoals de cement tussen de bakstenen… Het brengt de verschillende organisaties samen rond de jongere.”

#jongere, 22 jaar

“Samen met mijn coach ben ik eindelijk overal op mijn afspraken aanwezig, het doet me deugd om terug betrouwbaarder te zijn voor de mensen rond mij.”

#jongere19jaar

Door mijn ASS is het niet zo evident voor mij om op terras iets te gaan drinken of gewoon nog maar buiten te komen.

“Maar door behulp van mijn jongerencoach die oneindig veel geduld had met mij, kon ik de prikkels beter filteren en zijn we samen iets gaan drinken. Wat voor iemand anders heel normaal lijkt, betekende voor mij heel erg veel en opent veel deuren om verder te kunnen groeien.”

#hulpverlenerjongerenwerking

“De coaches van TopeTegoare denken niet alleen mee met de jongeren naar oplossingen, ook wij als hulpverlener kunnen bij hen terecht als we even met de handen in het haar zitten.”

#vrijwilligervzw

‘Het doet deugd om als vrijwilliger beroep te kunnen doen op professionele ondersteuning van projecten zoals TopeTegoare. We kunnen zelf jongeren doorsturen terwijl we nadien nog steeds betrokken blijven in het begeleidingstraject. Ze hebben oog voor de band die wij opbouwen met de jongeren en zien ons dan ook als een belangrijk figuur.’